Elegantní zábradlí

Vždycky jsem to chtěla mít doma pěkně udělané. Dávala jsem si hodně záležet na interiéru. Měla jsem krásnou zahradu, kterou jsem si přála a o kterou jsem se hodně starala. Nedokázala jsem si představit, že bych něco měla doma škaredého. Byla jsem docela taková puntičkářka, takže ať se mi nikdo nediví, že jsem se zlobila, když někdo si po sobě něco neuklidil. A zrovna příští rok jsme si chtěli udělat novou chodbu a schodiště. Jenomže stále můj přítel nevěděl, jak to chci mít udělané. Jsem docela náročná, a proto chápu přítele, který se občas zlobil. Jenomže já jsem to tak necítila.

Jaké zábradlí by jste si dali vy?

Sice chápu, že bych taky mohla být o něco více skromná, ale já jsem to prostě neuměla. Smířila jsem se s tím, že taková jsem, a nakonec to i můj přítel pochopil. Takže jsem byla ráda. Nicméně ale potom bychom chtěli předělat naši chodbu. A nemohli jsme se vůbec dohodnout, jaké dáme zábradlí na naše nové schodiště. Protože jsem stále chtěla skleněné zábradlí, zatímco můj přítel chtěl krásné masivní dřevo. Přítel stále snil o tom, že budeme mít dřevěné zábradlí na schodiště, pěkně z ebenového dřeva.

Velmi zajímavé dekorativní zábradlí.

Zatímco já jsem chtěla skleněné zábradlí, protože mně totiž skleněné zábradlí přišlo hodně elegantní a řekla jsem si, že když bude skleněné zábradlí, tak to bude vypadat více elegantně a bude to takový netradiční, že se to asi každému taky bude líbit. Sice chápu, že skleněné zábradlí se bude muset a častěji čistit, protože na něm budou otisky prstů, ale mi tohle nevadí. Nakonec to dopadlo tak, že jsme se domluvili nakonec na skleněném zábradlí a já jsem ráda, že mi přítel v tomhle ustoupil. Vždyť přece já jsem žena v domácnosti, zatímco on chodí do práce. A jaké zábradlí na schodiště byste si dali vy? A líbí se vám třeba skleněné zábradlí nebo byste si taky raději dali dřevěné nebo dokonce plastové zábradlí na schody?